Oda van Dijck

In 2000 ben ik bij het Therapeuticum Utrecht gaan werken als doktersassistente. Sinds 2007 begeleid ik ook mensen die willen stoppen met roken. Dat doe ik zowel voor de patiënten van de huisartsenpraktijk als voor externen via mijn eigen coachingspraktijk. Naast mijn werk organiseer ik dansfeesten voor 30/40+ in jeugdtheaterhuis De Berenkuil.

 

Glimlach

Het werken met fijne collega's, de zorgzame interactie met de patiënten en dat alles in een mooi stukje Utrecht maken deze baan aantrekkelijk. Omdat ik veel verschillende dingen doe, hecht ik belang aan ritme en regelmaat. Ik fiets elke ochtend door adembenemende natuur naar mijn werk, dat is een heerlijke start van de dag.

 

Ik vind het belangrijk bij te dragen aan 'het leven licht maken'. Of dat nu gebeurt door het uitspuiten van oren, het organiseren van dansfeesten of het helpen bij ontslaving: de glimlach, daar ga ik voor.

 

waarschuwing vanuit Trimbos

vanuit Trimbos werden we als huisartsen gewaarschuwd voor het in omloop zijn van XTC tabletten met gevaarlijk hoge dosis PMMA; lees het hele artikel hier

bericht van dokter Post Uiterweer

Soms zie ik de blikken van patienten wel eens bezorgd naar mijn kleur haar gaan, waarop de vraag volgt of ik al bijna met pensioen ga. Het antwoord daarop is geen geheim en daarom is het prettig dat hier nog eens voor ieder zichtbaar mede te delen: 31 augustus 2018 is de dag. Het kan nog veranderen als we bij de procedure voor mijn opvolging iemand ontmoeten die heel geschikt is en graag eerder wil beginnen, dan maak ik plaats voor hem of haar.

Tuinproject gaat van start: kom langs in de tuin!

Onze tuinman Kees is de komende maand op dinsdag en vrijdag van 11-14u in de tuin aan de slag. Wees welkom om mee te werken!