Miriam de Zwart

Miriam de Zwart heeft een jaar lang regelmatig invalwerk gedaan in onze praktijk, dus velen van u hebben haar al ontmoet. We zijn heel blij haar nu te verwelkomen als vierde vaste huisarts in ons team. Zij heeft haar specialisatie als antroposofisch arts vrijwel voltooid en oefent het huisartsenvak in de volle breedte uit. Vanaf juli zullen nieuwe aanmeldingen ook bij haar ingeschreven worden; Maud de Bruijn en Casper Post Uiterweer schrijven in principe geen nieuwe patiënten meer in. Binnenkort zal Miriam de Zwart zichzelf voorstellen op de site en zullen ook haar vaste werkdagen bekend worden.

 

waarschuwing vanuit Trimbos

vanuit Trimbos werden we als huisartsen gewaarschuwd voor het in omloop zijn van XTC tabletten met gevaarlijk hoge dosis PMMA; lees het hele artikel hier

bericht van dokter Post Uiterweer

Soms zie ik de blikken van patienten wel eens bezorgd naar mijn kleur haar gaan, waarop de vraag volgt of ik al bijna met pensioen ga. Het antwoord daarop is geen geheim en daarom is het prettig dat hier nog eens voor ieder zichtbaar mede te delen: 31 augustus 2018 is de dag. Het kan nog veranderen als we bij de procedure voor mijn opvolging iemand ontmoeten die heel geschikt is en graag eerder wil beginnen, dan maak ik plaats voor hem of haar.

Tuinproject gaat van start: kom langs in de tuin!

Onze tuinman Kees is de komende maand op dinsdag en vrijdag van 11-14u in de tuin aan de slag. Wees welkom om mee te werken!