Lotte Dikken

"Sinds 2015 werk ik met plezier als fysiotherapeut in Therapeuticum Utrecht. Een meerwaarde van antroposofisch werken zit naar mijn idee in de brede kijk naar de mens met wie je te maken hebt in de behandelkamer. Achter het merendeel van de klachten waarmee mensen komen, zit in mijn ogen een bredere oorzaak dan wat zichtbaar is op de pijnlijke plek. Met behulp van deze persoonsgerichte zorg probeer ik de beste langetermijnoplossing voor en met iemand te zoeken.

 

Ik zie de antroposofische behandelmogelijkheden, waaronder de ritmische massage, als een mooie uitbreiding op wat de reguliere fysiotherapie te bieden heeft. Mijn ervaring is dat juist deze combinatie kan leiden tot werken aan de basis van het probleem, verder dan het verminderen van de symptomen, om zo tot een duurzame vermindering van klachten te komen.

 

Ik kijk er naar uit om me te blijven ontwikkelen in mijn vakgebied.

 

Buiten mijn werk hou ik me graag bezig met sport en zang."

 

Goed verzekerd voor Fysiotherapie in 2018?

In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend.

Pikt uw kind elke verkoudheid mee? Heeft het regelmatig oorontsteking?

Doe dan mee met ons programma en krijg advies over een behandeling op maat. De vitaliteit van uw kind wordt hiermee zo ondersteund, dat het deze verkoudheden beter zelf kan oplossen. Wist u dat elk kind iedere winter in aanraking komt met 5 verkoudheden? Het ene kind snottert een keer en het is over. De ander zit weken lang vol, blijft maar kwakkelen en snuiten, of ontwikkelt de ene oorontsteking na de ander.