Irene van Essen

Sinds 2002 ben ik werkzaam bij huisartsenpraktijk Therapeuticum als doktersassistente. Omdat ik behoefte had aan meer verdieping wilde ik me ontwikkelen tot praktijkondersteuner. In 2010 heb ik de opleiding afgerond en ben ik met veel enthousiasme gestart met het hart- en vaatspreekuur. Dit spreekuur is bedoeld om het risico op hart- en vaatproblemen zoveel mogelijk te verlagen, de nadruk ligt dan ook op preventie. Sinds september 2014 begeleid ik ook mensen met diabetes type 2.

 

Advies op maat

Wat mij aanspreekt als doktersassistente is de plezierige samenwerking met mijn collega-assistentes. Sinds een paar jaar hebben we een prettig en stabiel team dat goed op elkaar is ingespeeld. Mijn streven is op een zo efficiënt en nauwkeurig mogelijke manier de juiste zorg te verlenen. Bijvoorbeeld bij het verzorgen van herhaalreceptuur of bij het geven van adviezen. Ook vind ik het leuk om een rol te hebben in het reilen en zeilen van de praktijk; van de agendaplanning van de huisartsen tot het maken van protocollen voor de assistentes.

 

Als praktijkondersteuner heb ik de ruimte om uitgebreide gesprekken te voeren en mensen zo beter te leren kennen. Het verlenen van zorg afgestemd op de behoefte van de zorgvrager, zorg op maat, vind ik erg belangrijk, en komt zo veel meer tot zijn recht.

Al met al zeer veelzijdige werkzaamheden, wat zorgt voor een afwisselende en enerverende baan!

 

Beëindiging praktijk dokter Casper Post Uiterweer

Op 31 augustus aanstaande ga ik mijn praktijk overdragen aan mijn opvolgers

Vacature doktersassistente

Onze huidige invalassistente noemt ons “een gezellige, levendige, goed lopende praktijk, waar het fijn is om te werken”…..

Zorgprogramma’s Therapeuticum Utrecht

In het afgelopen jaar hebben we op het Therapeuticum Utrecht hard gewerkt aan het ontwikkelen van zorgprogramma’s. Door het samenwerkingsverband dat we zijn aangegaan in de “GEZ Binnenstad” (1ste lijn samenwerkingsverband GEZond Binnenstad) hebben we de financiële mogelijkheid gekregen om daar aan te werken. Graag willen we u hiervan op de hoogte brengen.

E-consult vernieuwd!

Nieuw telefoonnummer Huisartsenpost Stad Utrecht

Vanaf 1 januari 2018 wijzigt het telefoonnummer van de huisartsenpost Stad Utrecht naar 088 130 96 70