Ingrid Swarte

Mijn naam is Ingrid Swarte. Sinds mei 2016 ondersteun ik de fysiotherapeuten van het Therapeuticum met het administratieve deel van hun werk en het “opruimen in de processen”. Kijken hoe we het werk zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen inrichten waarbij de patiënt centraal staat, vind ik een leuke en interessante uitdaging. Verder vind ik het heerlijk in een omgeving te werken die lichaam en geest als één geheel ziet en er alles aan doet om de persoon zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn/ haar proces. De fijne collega’s en gezellige sfeer zorgen er voor dat ik met veel plezier naar mijn werk fiets.

 

Naast het werk bij het Therapeuticum ben ik coach en geef ik workshops over het maken van keuzes (zowel in de opvoeding als in je eigen huis – waar word je blij van?). Om ervoor te zorgen dat ik blij blijf loop ik een aantal keer in de week hard en geniet ik van mijn man en twee jonge kinderen.  

 

Administratieve ondersteuning

Goed verzekerd voor Fysiotherapie in 2018?

In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend.

Pikt uw kind elke verkoudheid mee? Heeft het regelmatig oorontsteking?

Doe dan mee met ons programma en krijg advies over een behandeling op maat. De vitaliteit van uw kind wordt hiermee zo ondersteund, dat het deze verkoudheden beter zelf kan oplossen. Wist u dat elk kind iedere winter in aanraking komt met 5 verkoudheden? Het ene kind snottert een keer en het is over. De ander zit weken lang vol, blijft maar kwakkelen en snuiten, of ontwikkelt de ene oorontsteking na de ander.