Ingrid Swarte

Mijn naam is Ingrid Swarte. Sinds mei 2016 ondersteun ik de fysiotherapeuten van het Therapeuticum met het administratieve deel van hun werk en het “opruimen in de processen”. Kijken hoe we het werk zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen inrichten waarbij de patiënt centraal staat, vind ik een leuke en interessante uitdaging. Verder vind ik het heerlijk in een omgeving te werken die lichaam en geest als één geheel ziet en er alles aan doet om de persoon zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn/ haar proces. De fijne collega’s en gezellige sfeer zorgen er voor dat ik met veel plezier naar mijn werk fiets.

 

Naast het werk bij het Therapeuticum ben ik coach en geef ik workshops over het maken van keuzes (zowel in de opvoeding als in je eigen huis – waar word je blij van?). Om ervoor te zorgen dat ik blij blijf loop ik een aantal keer in de week hard en geniet ik van mijn man en twee jonge kinderen.  

 

Administratieve ondersteuning

waarschuwing vanuit Trimbos

vanuit Trimbos werden we als huisartsen gewaarschuwd voor het in omloop zijn van XTC tabletten met gevaarlijk hoge dosis PMMA; lees het hele artikel hier