Pikt uw kind elke verkoudheid mee? Heeft het regelmatig oorontsteking?

Doe dan mee met ons programma en krijg advies over een behandeling op maat. De vitaliteit van uw kind wordt hiermee zo ondersteund, dat het deze verkoudheden beter zelf kan oplossen. Wist u dat elk kind iedere winter in aanraking komt met 5 verkoudheden? Het ene kind snottert een keer en het is over. De ander zit weken lang vol, blijft maar kwakkelen en snuiten, of ontwikkelt de ene oorontsteking na de ander.

Ons programma

In ons programma helpen wij kinderen t/m 7 jaar bij wie de verkoudheid maar niet over lijkt te gaan. Het doel is om hun gezondheid te versterken. Het programma bestaat uit:

  • een consult op het Therapeuticum Utrecht bij Loes van den Heuvel, een van onze artsen, en kinderarts Edmond Schoorel;
  • een groepsbijeenkomst met informatie over gezondheidsbevorderende maatregelen toegespitst op KNO vraagstukken;
  • een behandelprogramma op maat met als doel de gezondheid te verstevigen. Dit doen we door middel van adviezen voor de verzorging thuis, antroposofische geneesmiddelen voor de vitaliteit en/of een serie lichaamsgerichte behandelingen.

Het programma duurt 8 weken.

 

Het resultaat voor uw kind

Uw kind zal beter in staat zijn om de verkoudheid zelf op te lossen. Hierdoor komt het gezonder de winter door!

 

Meld u aan

Geïnteresseerd?

Meld uw kind aan bij Ingrid Swarte via fysiotherapieingrid@gmail.com

Het eerst volgende programma start op woensdagochtend 17 januari 2018;het eerste consult zal plaatsvinden tussen 9-11 uur.

 

NB: dit programma is niet bedoeld als consult bij ziek zijn, daarvoor dient u contact op te nemen met de huisartsenpraktijk.