Huisarts C. Post Uiterweer deels afwezig vanwege onderwijs complementaire geneeskunde

Aan de geneeskundeopleiding van de Utrechtse universiteit bestaat de mogelijkheid een keuzeblok over ‘Complementaire zienswijzen in de zorg’ te volgen. De studenten doen dit tijdens het keuzeonderwijs in het tweede jaar van hun studie.

bericht over afwezigheid van dokter Loes van den Heuvel

We hebben verheugend nieuws: na een lange periode van afwezigheid en ziek zijn en onduidelijkheid daaromtrent lijkt het er nu op dat dokter van den Heuvel langzaam aan het herstellen is. We hebben een bericht van haar ontvangen dat zij en wij graag met u delen:

Training Voluit Leven start op 10 september 2018

Op 10 september 2018 start de training Voluit Leven. Een training voor mensen die willen leren hun negatieve patronen te doorbreken en willen leven naar wat voor hen belangrijk is.

Mindfulnesstraining, speciaal gericht op vraagstukken over familie en/of relaties

Vanaf 11 april zal er tweewekelijks op woensdagavond een 8-delige mindfulnesstraining worden aangeboden.

Zorgprogramma’s Therapeuticum Utrecht

In het afgelopen jaar hebben we op het Therapeuticum Utrecht hard gewerkt aan het ontwikkelen van zorgprogramma’s. Door het samenwerkingsverband dat we zijn aangegaan in de “GEZ Binnenstad” (1ste lijn samenwerkingsverband GEZond Binnenstad) hebben we de financiële mogelijkheid gekregen om daar aan te werken. Graag willen we u hiervan op de hoogte brengen.

Nieuwe expositie

In het Therapeuticum zijn momenteel kunstwerken te zien van Ellen Teunissen

Rinske Gauw weer aan het werk na zwangerschapsverlof

Wellicht dat u haar weer heeft zien rondlopen in het Therapeuticum.

E-consult vernieuwd!

Nieuw telefoonnummer Huisartsenpost Stad Utrecht

Vanaf 1 januari 2018 wijzigt het telefoonnummer van de huisartsenpost Stad Utrecht naar 088 130 96 70

praatgroep voor adolescenten van 17-21 jaar die thuis spanning en stress ervaren

Via de Jellinek worden al enige tijd de zogenaamde KOPP/KVO-praatgroepen aangeboden Deze praatgroepen zijn van harte aanbevolen voor kinderen en jongeren die een vader en/of moeder, broer of zus hebben met psychische en/of verslavingsproblemen. Of als er door omstandigheden thuis spanning en stress is.De deelname aan deze preventiegroepen voor diverse leeftijden is kosteloos, ouders hoeven niet in behandeling te zijn bij Jellinek. Nieuw is de groep voor adolescenten 17-21 jaar die start op 8 maart 2018 van 19.00-20.30 uur op de ABC-straat 5 in Utrecht.

Pagina 1 van 2 pagina's  1 2 >